MISSIE

brandsma-wonenlimburg-01Een belangrijk aspect van onze welvaart is het gevoel van veiligheid en geborgenheid. Een “goed dak boven je hoofd” is in die context één van de basisbegrippen. Hoe mooi kan het zijn om aan dat belangrijke gevoel een bijdrage te mogen leveren. Als ondernemer en oprichter van ons bedrijf, Brandsma Dakservice BV, ben ik trots op elke actie die wordt geleverd en resulteert in tevredenheid en geborgenheid.

Maar dat kan ik niet alleen; dat doen we samen. Dakwerk is mensenwerk. Het ontwerp, de planning, de uitvoering en het onderhoud, alles wordt door mensen bedacht en gemaakt. Het zijn de mensen die het bedrijf maken; hun passie voor het vak en hun streven naar een mooi eindresultaat is de toegevoegde waarde die wij onze klanten bieden; dat doen we al meer dan 25 jaar. Dakdekkers zijn dienstverleners. Dat je daarvoor goed opgeleid en gezond van lijf en leden moet zijn, spreekt vanzelf. Het gebruik van de meest geschikte, hoogwaardige materialen en machines is dan ook heel logisch….. en niet bijzonder.

Hoe realiseren wij onze missie ? Wij richten ons vooral op onze medewerkers; dat zij weten wat van hen wordt verwacht en dat zij alle middelen ter beschikking hebben om dat ook op deskundige wijze te realiseren. Er wordt ook veel aandacht besteed aan informatie overdracht; dat verhoogt de kwaliteit, beheerst de faalkosten en bepaalt zo mede onze concurrerende marktpositie. Innoveren en ontwikkelen is een continu proces binnen ons bedrijf. Zo blijft ons vak aantrekkelijk voor de huidige, maar ook de volgende generatie. Want het streven naar een “goed dak boven je hoofd” is van alle tijden, ook bij onze kinderen en kleinkinderen.

Tot uw dienst,

ing. R.P.G. (Roel) Brandsma